La legionel·la i les piscines públiques

Tal i com us anunciàvem aquesta setmana al nostre Facebook, us volem parlar de la notícia que vem reportar: dues piscines públiques tancades a França arrel d’un brot de legionel•losi.


La legionel•la és una bactèria que provoca la legionel•losi, malaltia que afecta a les vies respiratòries i que pot arribar a ser molt greu o inclús mortal, depenent del procés infecciós i la salut prèvia del malalt.

Per tal d’evitar la proliferació d’aquestes bactèries, cal portar un bon control de l’aigua de la piscina, ja sigui analitzant l’aigua manualment o a través d’un equip automàtic. Aquest últim, va analitzant l’aigua injectant-li les dosi de producte químic que corresponguin a cada moment, ja sigui per regular el clor, el brom, l’oxígen o el Ph.

Si no disposem d’un d’aquests automatismes i hem de fer l’anàlisi de forma manual, cal que parem especial atenció al clor lliure i al clor combinat, per tal que l’aigua estigui desinfectada i sigui desinfectant alhora, tal com diu la normativa.
I recordeu que, si no disposeu d’un sistema d’anàlisi d’aigua, o senzillament

voleu una segona opinió, podeu acostar-vos a qualsevol de les nostres 2 botigues, on comprovarem l’estat de l’aigua sense cap cost.

Per a més informació sobre la legionel•la i la seva normativa, cliqueu aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario