Aquest Nadal, inspira't amb nosaltres ...





Necessites inspiració per als teus regals de Nadal? Vine i trobaràs el detall perfecte per regalar !!


Avui et proposem il·luminació per als teus moments especials.











La firma de disseny italià MYYOUR t'ofereix les seves làmpades TULIP, que ompliran de color el teu racó del sofà o la teva tauleta de nit. La seva forma de tulipa estilitzada i els seus llums LED en la seva versió S, permeten una llum de baix consum i molt acollidora per a tenir un fons de llum en mirar la televisió o per mantenir tranquils als nens a la seva habitació mentre dormen.





Pots triar entre els 6 colors que t'ofereixen i 2 mides: XL (151 cm) i S (40 cm)






Una altra de les fantàstiques peces de MYYOUR és la Penélope, una làmpada dissenyada com un element decoratiu absolutament sorprenent. Aquesta peça destaca, a més de per la seva alçada (2,10 m), pel seu disseny, que reprodueix una estilitzada silueta femenina. Compta, a més, amb un llum LED interior, que l'il·lumina d'una manera uniforme.






També us podem oferir els nostres Cocoon, Balloon i Platoon, que són les estrelles de les nostres botigues: tant per interior com per exterior, com per sobre l'aigua de la piscina o l'spa, aquestes llums sense cables es carreguen i tenen una autonomia de fins a 26 hores. A més, tenen uns programes a escollir, amb més o menys intensitat i amb canvis progressius de colors.



Tot, per il·luminar els vostres moments 
més especials d'aquest Nadal.


www.nedapool.com



No hay comentarios:

Publicar un comentario